Saturday, April 18, 2015

Persedian MUET Jun - Ogos 2015

Ya.

Bagi pelajar atau sesiapa yang telah mendaftar pada awal tahun ini, mereka akan menghadapi ujian MUET pada bulan Jun hingga Ogos 2015.

Jadi, tinggal tak sampai sebulan lebih sahaja lagi sebelum anda semua menghadapi ujian MUET tersebut.

Persediaan exam MUET Jun - Ogos 2015


Saya pasti, ramai yang sedang belajar dan tak kurang juga yang mengadakan "study group" dengan rakan-rakan masing-masing agar dapat lulus MUET dengan cemerlang.

Seperti yang saya beritahu sebelum ini, jika anda berjaya dapat keputusan MUET yang cemerlang sekurang-kurangnya Band 3, itu dah cukup banyak membantu untuk memilih "course" yang anda minat.

Malah, mereka yang ingin belajar dalam subjek Sains seperti kedoktoran, farmasi, kejuruteraan dan sebagainya memerlukan Band yang tinggi untuk belajar di universiti.

Jika anda mempunyai cita-cita tersebut, buatlah persediaan sejak awal lagi agar anda tidak terasa susah hendak study atau bersedia mencapai cita-cita tersebut. Takdelah rasa kelam-kabut sangat, kan?

Panduan Muet 2015


Oleh itu, saya cadangkan anda mendapatkan Panduan MUET 2015 ini untuk membantu dalam persediaan anda menghadapi peperiksaan MUET yang bakal diadakan tidak lama lagi.

Dapatkan panduan itu segera sekarang!

Boleh dapatkan panduan itu disini -- Panduan MUET 2015

No comments:

Post a Comment

Jika ada pertanyaan tentang MUET, boleh tanya disini.